Yoga Crea Zomerkamp

Drie of vijf dagen geluksatelier. Bewegen, muziek, ontspanning, massage, spel,… wisselen elkaar af doorheen het yoga avontuur. Creatief bezig zijn met handen en geest. Droomverhalen en natuurbeleving. Gewoon jezelf zijn…
We werken in dag- of weekthema en dit komt terug in elke activiteit dat we doen doorheen de dag. Volledig aan de leeftijden aangepast. Voor de tieners met wat meer pit, verbeelding, creatief werk, bouwen aan innerlijke kracht en een positief zelfbeeld.
Elk jaar kiezen we voor andere thema’s en activiteiten.

Waarom op zomerkamp gaan? 

Zelfvertrouwen kan je nooit genoeg hebben. Je hebt het nodig in het dagelijkse leven, om nieuwe uitdagingen aan te gaan, op het werk, in de liefde,… Het basisvertrouwen wordt tijdens de kinderjaren vastgelegd. Tijdens een zomerkamp worden successen anders ervaren en ligt de focus minder op prestatie. Een zomerkamp is zoveel meer dan enkel opvang zoeken voor een periode. Het is enorm leuk en zinvol voor je kind. Vergelijk het als zaadjes planten voor later. Zelf was ik degene die enorm veel traantjes liet om op kamp te gaan, buikpijn, ziek van nervositeit en ik smeekte om niet te gaan. Toch heb ik er enorm  veel uit geleerd en heb je herinneringen voor het leven en had ik dat zetje nodig.  Waar is de grens tussen een zetje geven en ‘forceren’. Voel zelf aan wat je kind nodig heeft en vooral zoek een kamp die het beste bij jouw kind past. Ik wil alvast voor jullie kind die begeleider zijn dat elk kind als een unieke masterpiece bekijkt.
Concreet
9-16 uur (Voor- en na opvang 8.30-9.00 – 16-16.30)
Tussendoortjes: 1 X fruit en 1X koek inbegrepen
Lunch: zelf voorzien
Prijs 150 euro (2e kind uit hetzelfde gezin, ontvang je 10 euro korting)
Prijs 3 daagskampje 90 euro (2e kind uit hetzelfde gezin, 6 euro korting)
Max. 12 deelnemers/ groep
Datums en vrije plaatsen
zie Facebookpagina: kinderyoga- en massage bij mieke.
Voor vragen of inschrijvingen : goodfood@miekecamerlynck.com