Voedingsadvies

Iedereen die graag wilt vermageren of een klacht heeft zoals verhoogde bloeddruk, verhoogde cholesterol, diabetes, lactose- intolerantie. Alsook iedereen die gezonder willen eten zowel mannen, vrouwen, kinderen en adolescenten kunnen bij mij terecht.

Eerste consultatie

Tijdens een eerste consultatie maken we kennis.
Om een voedingsadvies te kunnen maken dat je als persoon ligt, wordt er gestart met een uitgebreid gesprek. Om een totaalbeeld te krijgen dien ik meer te weten over je persoonlijkheid, leefgewoontes, dagelijkse activiteiten, medicatie…
Afhankelijk daarvan wordt een schema opgesteld.

Tijdens de volgende consultaties worden de moeilijke werkpunten overlopen. Je krijgt ook meer informatie over oa. volgende onderwerpen;

  • hoe verpakkingen lezen
  • Informatie rond suikers en voeding
  • Gezonde vetinname
  • Recepten
  • ….

Een verdere opvolging is belangrijk! Er wordt stap voor stap gewerkt. Een vastgeroest eetpatroon van jaren kan niet op een paar weken volledig veranderd worden. Haalbare doelstellingen en eerlijk zijn tegenover jezelf is van uiterst belang.

Naarmate er meer doelstellingen bereikt worden, wordt er plaats gemaakt voor nog meer variƫteit in het ontbijt, tussendoortjes en andere maaltijden.

In samenspraak met de patiƫnt wordt afgesproken welke termijn er tussen de consultaties wordt gelaten.

 

Erkend door het RIZIV

Iedere mutualiteit voorziet een terugbetaling voor voedingsadvies

Investering in jezelf

1e consult: 70 euro (duur: 1,15u en persoonlijk voedingsschema)
2e: 50 euro (45 min)
3e: 45 euro
4e: 35 euro
5e: 30 euro
6 en 7: 25 euro
Vanaf 8e: 20 euro (half uur)