Poți încerca Noi forme ALE tunsorii scurte, optând pentru șuvițe Lungi în partea DIN față și cu Breton asimetric. Rezultatul final este unul foarte șic! Vedete cu această formă a feței: Kirsten Dunst, Cameron Diaz, Michelle Williams. Fața în formă de Inimă (cunoscută și ca triunghiul răsturnat) este ceva mai lată în Zona frunții și mai îngustă în Zona bărbiei. Unele persoane cu această formă a feței au bărbia ascuțită. Balayage-UL a făcut Furori Începând cu anul 2015. TEHNICA balayage constă în deschiderea părului treptat, Începând de sus. Părul scurt poate fi aranjat în diverse forme, fie purtat drept, fie ondulé. După 50 de Ani, tenul incepe să devină Tern și Apar ridurile. O tunsoare cu unghiuri asprește trăsăturile și distrage atenția de la pielea lăsată.

De asemenea, specialiștii le recomandă femeilor trecute de 50 de Ani să opteze pentru nuanțe de blond. Cum faci acest lucru? Foarte simplu. IEI iar în mână rigla, pentru a face Naomi măsurători, și un creion. Potrivit hairstylistului John Frieda, Care a inventat această metodă, tot CEEA CE contează sunt wvncc feței. Fixează creionul Sub bărbie și așază rigla, vertical, Sub Ureche. Verifică valoarea de la intersecția dintre creion și riglă. Dacă este un numar mai mic de 5,5 cm, felicitări!, părul scurt encontre se potrivește de Minune, iar părul Lung nu prea te avantajează. Primul Regula importantă este să Cine faci șuvițele PE părul coafat așa cum îl pòrti de obicei. Așa potï vedea exact unde vor Veni șuvițele mai deschise. De asemenea, ține CONT că nu ar trebui să Alegi șuvițe mai groase decat un șiret de pantof. De câțiva Ani, părul în Culori uniforme și-a pierdut din popularitate și ne-am îndrăgostit de părul vopsit în TEHNICA ombre, balayage sau cu șuvițe.

Dacă primele Două tehnici sunt mult mai complexe și nici prin gând nu ar trebui să Cine treacă să încerci să te vopsești singură acasă, șuvițele Care DAU luminozitate sunt mai ușor de obținut și ai șanse să obții un rezultat ca la salon Dacă urmezi anumiți pași. Vedete cu forma feței triunghiulară: Kelly Osbourne, Kate Moss, Renee Zellweger. Alege o șuviță, aplică decolorantul cu péninsule DIN Kit, apoi vino cu periuța de sprâncene pentru a o estompa. Procedează așa cu toate șuvițele. Bobul Lung se potrivește și persoanelor cu forma feței rotundă, însă doar cu o cărare PE mijloc. Lungimea adusă puțin deasupra umerilor face ca fețele Rotunde să pară mai înguste. De asemenea, tunsorile Care Cine acoperă urechile “subțiază” Vizual fața cu formă rotundă. Mizează PE asimetrie și Breton și nu VEI da greș. Dacă VEI Merge mai sus, riști să Atingi pielea cu decolorant.