Kindermassage

Gezond zijn, gezond leven is voeding en zoveel meer. Laten we reeds beginnen bij de allerkleinsten…

Ook kinderen hebben even nood aan ontspanning. Een massage speciaal op kinderen afgestemd, de heppiemassage. Oorspronkelijk ontwikkeld voor kinderen met autisme, uitgegroeid tot een massage voor ieder kind.
Kinderen die slecht slapen, hun slecht voelen, gevoelig zijn, vlug kwaad worden kunnen geholpen worden door op regelmatige basis een massage te krijgen.

Door het gelijktijdig prikkelen van de zintuigen (rustgevende muziek, massageolie met etherische oliën en voelen) worden de twee hersenhelften gestimuleerd en komen ze meer in evenwicht. Ook de stresshormonen cortisol en adrenaline worden vlugger afgebroken.

Als je jou rustig voelt vanbinnen, zijn je hormonen meer in balans, werkt je metabolisme beter en kunnen we ook de juiste keuze maken wat betreft voeding. Alles in ons lichaam is verbonden met elkaar.

De massage wordt stap voor stap opgebouwd. De kinderen kunnen reeds zeer goed aangeven wat ze graag willen. Ze kunnen dan ook steeds de keuze maken of ze liever gemasseerd worden mét of zonder olie, mét of zonder kleren aan. Een verwarmde knuffelbeer en een steentje vasthouden tijdens de massage verhoogt de geborgenheid.
Het is ook de voorspelbaarheid van de massage dat de kinderen rust geeft.

Ik pas mij volledig aan je kind aan; hoe een kind graag wil of niet wil liggen, veranderen bewegen…

Duur:

Kleuter 1/2 uur:  25,-          (4 beurtenkaart 90,- ipv. 100,-)
Kids: 45 min. :  35,-            (4 beurtenkaart: 130 ipv. 140,-)
Vanaf 5e lj: 1 uur: 40,-        (4 beurtenkaart: 150 ipv. 160,-)

* De 4 beurtenkaart is 6 maanden geldig.